Harry Melchers

Harry Melchers

Senior enabler

Met mijn bedrijfskundige achtergrond en ervaringen in de commercie, ben ik gewend om vraagstukken vanuit de klantvraag te benaderen en gericht op de (financiële) bijdrage aan het primaire proces van organisaties.

Na een aantal jaren als eindverantwoordelijke van de facilitaire afdeling van de een na grootste uitzendorganisatie en als projectmanager/adviseur bij een huisvestingsadviesbureau, ben ik sinds 2008 actief als zelfstandige professional binnen het facilitaire werkveld. Graag help ik organisaties bij het optimaliseren/professionaliseren van de facilitaire organisaties en haar dienstverlening.

Hierbij gaat het niet langer alleen om de ondersteuning van het primaire proces, maar steeds meer om de vraag in hoeverre huisvesting, hospitality en facilitaire services kunnen bijdragen aan het onderscheidend vermogen van een organisatie en een plezierige werkomgeving.

Mijn managementstijl is gericht op samenwerking, integraliteit, persoonlijke betrokkenheid, ondernemerschap en oplossingsgerichtheid. Hierbij staan kwaliteit, klantgerichte houding en toegevoegde waarde voor het primaire proces voorop.

Mijn kwaliteiten:

  • Gedreven, betrokken en betrouwbaar;
  • Kritisch en onafhankelijk;
  • Focus op resultaat, efficiency en klanttevredenheid;
  • Analytisch, gestructureerd en pragmatisch;
  • Communicator, motivator en teamplayer;
  • Stressbestendig, oplossingsgericht en creatief;
  • Sterk inlevingsvermogen en gezond gevoel voor humor.
Mobiel nummer:

Social media:

Persoonlijke skills

Projectmanagement
Projecten leiden
Huisvestingsprojecten
Advisering
Training en coaching
Aanbestedingen en outsourcing
Transitie en implementatie IFM
Operationeel management
André Adriaensen

Harry Melchers is een vakbekwame en plezierige persoon die staat voor zijn werk en oog heeft voor een onderlinge goede samenwerking op afdeling en organisatie niveau. Weet mensen te activeren en te stimuleren en is een pro actieve collega