Martijn van der Borght

Martijn van der Borght

Senior enabler

Onafhankelijke, spontane en inspirerende manager met ruime ervaring binnen het facilitaire, operationele en projectmanagement in zakelijke als gemeentelijke omgeving. Het verrichten van interventies bij groepen, individuen of organisaties, door middel van mijn kennis op teamwerking, facilities, procesoptimalisatie, projectmatig werken in te zetten.

Managementstijl is dienend leiderschap met een positieve instelling: zet anderen in hun kracht om zo samen goed te presteren.

Persoonlijke kenmerken zijn hands-on werkstijl/mentaliteit om een goede teamspirit te bewerkstelligen. Stel hoge eisen aan kwaliteit van ieders werk.

Mijn kwaliteiten:

  • Gedreven, betrokken en betrouwbaar;
  • Focus op resultaat, efficiency en klanttevredenheid;
  • Analytisch, gestructureerd en pragmatisch;
  • Communicator, motivator en teamplayer;
  • Stressbestendig, oplossingsgericht en creatief;
  • Sterk inlevingsvermogen en gezond gevoel voor humor.
Mobiel nummer:

Social media:

Persoonlijke skills

Operationeel leiding geven
Coaching
Projectmanagement
Aanbesteding begeleiden
Visie en ontwikkeling
Innovatie en vernieuwing
Ineke Walravens

Martijn is onbaatzuchtig. Wat een mooie eigenschap! Als hij mensen kan verbinden dan doet hij dat, graag, en zonder daar iets voor terug te hoeven krijgen. Zijn filosofie is dat we er zijn om elkaar te helpen. Hoe mooi is dat.

Rene Ansems

Zeer prettig met Martijn samen gewerkt. Vooral zijn manier van communiceren valt erg te prijzen.

Ronald Rosbergen

Ik heb met Martijn veel samengewerkt en hem leren kennen als een kundig en doortastende persoonlijkheid. Ik ben hem op dit moment bijzonder dankbaar door hem heb ik nu een nieuwe uitdaging gevonden. Martijn vergeet nooit iemand en blijft ten alle tijden betrokken bij het welbevinden van zijn collega’s en oud collega’s.

Edwin Rutte

Ik heb Martijn leren kennen als een leider die in staat is anderen te sturen en mensen in het team en daarbuiten te enthousiasmeren. Hij is georganiseerd en stressbestendig en in het bezit van een grote mate van creativiteit en pro-activiteit.

Annemiek Mikkers

Martijn is een enthousiaste en flexibele FM professional. Hij is te typeren als een goede operationeel manager met oog voor zijn klanten, teamleden en collega’s. Martijn is resultaatgericht en flexibel om in verschillende soorten functies aan de slag te gaan en zichzelf te ontwikkelen. Vanuit zijn enthousiasme weet hij mensen te motiveren en prettige samenwerking…

Victor Huijboom

Tijdens mijn werk voor KPN werkte Martijn als On-site manager (bij Sodexo Altys) voor verschillende KPN-kantoren. In die tijd heb ik hem leren kennen als iemand die altijd beschikbaar en bereikbaar was en zaken direct oppakte. Daarnaast heeft hij een positieve instelling die gewaardeerd wordt.

Huz Tuzer

Martijn is one of those Managers that has the capacity to inspire and stimulate people. That can deal with suppliers and colleagues in a spontaneous way. Has a strong opinion and is able to mastering great matter.

Jeroen Lamens

I worked with Martijn when he was the On Site Manager on several locations of Royal KPN NV in The Hague area. Martijn is a skilled and motivated professional who never avoids a challenge to bring improvements within the great diversity of facility processes at his customers. Just adjusting or a full transition, Martijn manages…