Natascha Schenkels-Walet

Natascha Schenkels-Walet

Virtual manager

Ik ben een zelfstandige, gedreven en georganiseerde duizendpoot en vind het belangrijk mijn werk goed en op tijd te doen. Ik denk en doe graag mee in het verbeteren van de organisatie en de dagelijkse prestaties. Klant- en resultaatgerichtheid zijn hierin voor mij belangrijke aspecten. Ik ben flexibel en kan makkelijk schakelen tussen verschillende werkzaamheden.

In mijn werk vind ik afwisseling en ontwikkeling belangrijk. Ik kan goed omgaan met hectiek en ben op mijn best als ik veel te doen heb.

Persoonlijke kenmerken zijn hands-on werkstijl/mentaliteit om een goede teamspirit te bewerkstelligen. Stelt hoge eisen aan kwaliteit van ieders werk.

Mijn kwaliteiten:

  • Gedreven, betrokken en betrouwbaar;
  • Focus op resultaat, efficiency en klanttevredenheid;
  • Analytisch, gestructureerd en pragmatisch;
  • Zelfstandig, flexibel en harmonieus;
  • Stressbestendig in hectische omstandigheden;
  • Gericht op het oplossen van zaken.
Mobiel nummer:

Social media:

Persoonlijke skills

Virtual assistent
Virtual manager
Office management
Office support
Geerke Versteeg

Natascha heeft ons geholpen om een vliegende start te maken met PHI Factory en PHI Notes. In de chaotische tijd van de opstart van ons bedrijf, konden we alles aan haar vragen en was ze onze steun en toeverlaat.

Pauline van Vliet-Moonen

Natascha is een hele accurate prettige collega. Ze heeft bij ons gewerkt als vervanging van een collega met zwangerschapsverlof. Natascha maakt systemen snel eigen en pakt zaken snel en accuraat op. Er blijven geen zaken liggen en je kunt er op vertrouwen dat alles binnen de deadline keurig wordt opgeleverd.

Jose Maas

In 2011-2012 heb ik samen gewerkt met Natascha. Zij was HR-consultant bij Intratuin Nijkerk in de tijd dat ik daar als jobcoach een cliënt begeleidde. Natascha is een echt mensen-mens met oog voor die ander. Ze is zorgvuldig en integer en heeft een enorme passie voor haar vak. Wat ook erg prettig is, is dat…