Vincent Schenkels

Vincent Schenkels

Senior enabler

Onafhankelijke, energieke en inspirerende leider met ruime ervaring binnen business support (HR, CTR, IT, FM, PM) in zakelijke omgevingen. Het verrichten van interventies bij groepen, individuen of organisaties met een blijvend positieve verandering. Gericht op het in staat stellen tot zelfstandig ontwikkelen in het juiste ritme en vanuit de juiste intentie.

Managementstijl is dienend leiderschap gericht op het zich zelfstandig kunnen ontwikkelen van anderen gericht op resultaat.

Persoonlijke kenmerken zijn: gedreven, enthousiast, energiek, omgeving gevoelig, eerst denken dan doen, perfectionistisch, ritmisch denken.

Mijn kwaliteiten:

  • Ontwikkelingsgericht;
  • Logisch redeneren;
  • Inzicht geven in de gewenste ontwikkeling;
  • Oplossingsgericht, creatief: focus op resultaat en de weg er naar toe;
  • Praktijk en theorie met elkaar verbinden;
  • Analytisch, gestructureerd en pragmatisch;
  • Sterk inlevingsvermogen en gezond gevoel voor humor (soms wat droog).
Mobiel nummer:

Social media:

Persoonlijke skills

Coaching
Verandermanagement
Visie en innovatie
Manager
Competentie ontwikkeling
Processen en sturing
Asp.Net Blazor development
Bastiaan Pilon

Energetic goalgetter is how I would describe Vincent in two words. He knows what he is doing and is not scared to show and share this. This all with the purpose to get the right results or even better. Although he was not directly involved, Vincent helped me during my Leadership program by coaching and…

Laura Barendregt-Kramer

Vincent en ik hebben samengewerkt bij de stichting F-MEX in het CARE programma. Ik als professional en Vincent als als programmamanager. De grote kracht van Vincent is dat hij een team kan motiveren en stimuleren. Hij zorgt ervoor dat een echt team ontstaat en ziet wat de kwaliteiten van mensen zijn en laat mensen deze…

Trudie de Jongh-Paul

Wij hebben Vincent gevraagd om te ondersteunen bij de implementatie van adequaat telefoonbeleid en een bijbehorend nieuwe telefooncentrale. Vincent is ter zake zeer kundig, komt zijn afspraken na, stelt de juiste vragen en geeft deskundig advies.

Frank Mietes

Vincent heeft ons begeleid bij het realiseren van een optimale bereikbaarheid van ons bedrijf voor onze cliënten. Hiertoe heeft hij allereerst een analyse gemaakt van de huidige situatie en advies uitgebracht op alle onze virtuele kanalen. Omdat de samenwerking beviel, heb ik heb ook gevraagd om vervolgens het projectteam Telefonie te adviseren en ondersteunen bij…

Anna van der Jagt

Ik heb Vincent leren kennen als een leidinggevende die vertrouwen geeft en als een teambuilder. Hij streeft ernaar het beste uit zichzelf, het team en de gehele organisatie te halen. Hij is een creatieve denker, sterk analyticus en werkt toekomstgericht. Tijdens het project Saen Connect heb ik, samen met Vincent, diverse facilitaire concepten bedacht. Vincent…

Bart Gevers

Vincent is a great observer and thinker, analytical and pragmatic, and this is a great combination. He knows what there is to know and is ambitious and alert to opportunities and developments. He was a pleasure to have him in the group and I think he really is able to make a difference.

Antuan Bikhan

Ik heb Vincent mogen ervaren als een zeer vakkundige specialist die hoofd -en bijzaken goed van elkaar kan scheiden. Zijn kracht zit met name in het klantgericht ondernemen. Hierin heeft hij een goede overview van wat er allemaal verandert in de wereld om ons heen. Met die kennis en expertise gekoppeld aan de visie én…

Monique van de Wakker

Brede kennis en ervaring met betrekking tot verandermanagement, teammanagement, facilities, procesoptimalisatie en projectmanagement. Specialties Situaties overzien-analyseren en doorvertalen naar de praktijk, betrokken, klant- en servicegericht, zoekt naar verbeteringen.

David Zuilhof

Vincent is a quick practical thinking person, intelligent and capable of upgrading a team. He is able to think with other people from their point of perspective and side of the organization.

Wendy Walrabenstein

Vincent is entrepeneurial and one of the best facility managers I’ve ever known. He is service and result oriented, he is fast and get’s everything done!