Business support met focus op rendement, mens en planeet

Gedurende een aantal maanden heeft The Enablers voor een klant in Mijdrecht (BRZO-omgeving) ad interim de functie van Facility Lead ingevuld. In deze heeft Tamara ’t Hart van Womanagement via ons ZZP netwerk deze functie bekleed.

Als Facility Lead was zij verantwoordelijk voor het aansturen van de soft services: beveiliging, catering en schoonmaak. Deze diensten zijn in verre mate uitbesteed en de Facility Lead zorgt er voor dat de werkzaamheden door de leveranciers juist en tijdig worden uitgevoerd. Tamara was dus het aanspreekpunt voor de soft services partijen alsmede het aanspreekpunt vanuit de organisatie zelf (medewerkers en management).

In dit geval ging het om een tijdelijke invulling van de functie omdat de voormalige Facility Lead niet meer in dienst was en de klant door de invulling tijd en ruimte kreeg om op zoek te gaan naar een juiste invulling van de rol, taakinhoud en organisatorische invulling. The Enablers heeft tevens het management geadviseerd hoe de facilitaire organisatie naar de toekomst solide en professioneel in te richten terwijl tegelijkertijd de invulling ook wend- en weerbaar is en mee kan ontwikkelen met de organisatie van de klant zelf.