SC Johnson

Bij een bedrijf binnen een BRZO-omgeving in Mijdrecht heeft The Enablers in 2018 en 2019 de aanbesteding van de soft services beveiliging, catering en schoonmaak verzorgd en tegelijkertijd het management mede geadviseerd over hoe de facilitaire organisatie verder toekomst bestendig in te richten.

In deze aanbesteding zijn meerdere partijen middels een tender betrokken geweest en is deels voor bestaande partijen gekozen en deels voor een nieuwe partij. Met de bestaande partijen zijn vervolgens de contracten verder vorm gegeven in de continuering. Met de nieuwe partij, in dit geval voor de schoonmaak, is vervolgens de gehele implementatie vorm gegeven. Op deze wijze heeft The Enablers van vraag, tot het zoeken naar het oplossing, langs het begeleiden van de keuze tot de implementatie betrokken geweest bij deze tender op de soft services bij de klant.

Wat het interessant enerzijds maakte en uitdagender anderzijds, is dat de klant een zogeheten BRZO-omgeving is. Voor een uitleg hieromtrent, kijk op: BRZO.nu.