ZZP-platform &ablers

Samen een sterk merk

Samen met andere ZZP’ers toch zelfstandig zijn, maar samen naar buiten treden vanuit één merk, als onestop shop voor klanten. Zelfstandig zijn, met de rugdekking van jouw netwerk! Afhankelijk van jouw behoefte neem je een abonnementsvorm af en heb je de beschikking over de onze huisstijl, IT-voorzieningen en beschik je over een netwerk van professionals die je bij het verrichten van jouw opdrachten kunnen helpen om nog beter in de klantbehoefte te kunnen voorzien.

Kijk snel naar de presentatie over ons ZZP-netwerk

Procesmanagement

Flow in uw business support

Een optimale procesinrichting met minimale verspilling van kapitaal en talent. Onze professionals verzorgen het voor u. Wij snappen dat de mens centraal staat, processen uw medewerkers moeten helpen en systemen dit optimaal mogelijk moeten maken. En niet andersom. Van procesondersteuner, procesinrichter tot procesmanager kunnen wij u ondersteunen om uw bedrijfsvoering verder te optimaliseren.

Projectmanagement

Samen voor een goed resultaat

Een deadline, beoogd resultaat, een team om de klus te klaren. Onze project enablers kunnen op alle niveaus uw business support project tot een succes maken. Onze professionals, project enablers zoals wij ze noemen, zijn inzetbaar op alle niveaus van projecten en zijn getraind in de huidige projectmanagement methoden, waaronder Prince 2, Agile/Scrum. Tevens zijn zij op de hoogte van LEAN Six Sigma principes.

QuickScan Facilitaire Services

Snel inzicht in uw facilitaire dienstverlening

Wilt u snel inzicht in hoe uw facilitaire producten, diensten en processen te verbeteren? Doe onze Quick Scan Facilitaire Services en u heeft direct in beeld hoe uw huidige organisatie er voor staat en welke verbeteringen (quick wins) u kunt door (laten) voeren. Helder, transparant en duidelijk.

Interim professionals

Continuïteit in uw business support
Van junior tot senior professionals kunnen wij u helpen om uw business support te versnellen. Altijd met focus op rendement, mens en planeet.

Business Consultancy

Gericht advies op maat

De inzet van consultants om uw business support te helpen versnellen of beter te organiseren. Wij beschikken over een breed netwerk van consultants binnen de domeinen Facility Management, Human Resources, Procesmanagement, Projectmanagement, Finance, Control en andere business support gerelateerde professionals. Wij helpen uw organisatievraag beter te formuleren en komen vervolgens met een advies.